Partenerii: 1. Aventuri Sexy Noi reguli de protecţie vor fi impuse de CFR, METROREX ŞI AEROPORTURI. SCANDAL – 24-news.ro STAIACASĂ

Noi reguli de protecţie vor fi impuse de CFR, METROREX ŞI AEROPORTURI. SCANDAL

(Last Updated On: 11 mai 2020)
217 Vizualizări

Noi reguli de protecție vor fi impuse după 15 mai și la CFR, Metrorex, aeroporturi și în avioane. În toate mijlocele de transport, călătorii vor putea sta doar pe anumite locuri marcate. Iar în aeroporturi vor fi refăcute traseele din terminale și în dreptul ghișeelor. Mai mult, vor fi amplasate corturi în parcările din fața aerogărilor pentru trierea pasagerilor înainte de intrare. 

Pentru protecția călătorilor și a personalului, au fost stabilite mai multe reguli pentru calatoria cu metroul.

Vor fi marcate locurile permise călătorilor cu semne de culoare verde, atât pe scaune cât și pentru cei care stau în picioare. În plus, accesul în stații se va face în mod organizat așa încât să se păstreze distanța de cel puțin un metru și jumătate, 2 metri între călători. Sindicaliștii Metrorex sustin însă că această regulă va fi imposibil de pus în practică.

“Aia este o aberatie, sa intere calatorul rand pe rand, sa stea la distanta… sa stea din 2 in 2 locuri. Sa dam exemplu de la Piata Unrii, o statie supraaglomerata daca ar sta la un metru si jumatate si se traseaza acolo, pana se imbarca toti calatorii…”, a declarat Ion Radoi, presedintele USLM.

Your IP Address is:
34.238.190.122

No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright ©24-news.ro 2017-2020 Toate drepturile rezervate

Încurajam dreptul de liberă exprimare Ştiri preluate din surse Nu ne asumăm răspunderea faţă de articole
Apel admin
x

COVID-19

Romania
Confirmed: 19,133Deaths: 1,259
ine
x

COVID-19

World
Confirmed: 6,149,975Deaths: 376,268
insdffe
Supportscreen tag
%d blogeri au apreciat: