Funny Video/Foto

Vremea rea face ravagii în Capitală – Accidente rutiere, copaci căzuți, oameni răniți! Recomandările polițiștilor de la Rutieră

Vremea rea face ravagii în Capitală – Accidente rutiere, copaci căzuți, oameni răniți! Recomandările polițiștilor de la Rutieră
Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 08:42
Sursa foto: www.stirileprotv.ro

În ultimele 24 de ore, în București s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav și 11 persoane rănite ușor, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Reprezentanții ISUBIF au anunțat că au acționat pentru îndepărtarea a 20 de copaci căzuți pe carosabil și pe opt autoturisme, doi stâlpi rupți și doi copaci căzuți pe carosabil în jud Ilfov.

Traficul din București este PARALIZAT: tramvaiele și troleibuzele nu pot circula

Capitala este sub avertizare cod galben de ploi și lapoviță până vineri, la ora 14.00.

Polițiștii reamintesc că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone sau cele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligaţii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 9 şi 20 de puncte, valoarea unui punct amendă fiind de 145 lei. În afară de sancţionarea cu amendă, va fi reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *