Diverse

Facebook a picat pentru o parte din români la câteva ore după ce messengerul n-a funcționat nici el

Facebook a picat pentru o perioadă pentru cei din România. Se pare că erorile rețelei de socializare s-au extins puțin, pentru că la o scurtă vreme, aceștia nu s-au mai putut folosi nici de messenger.

Din cauza aceasta, multe plângeri au fost aduse rețelei pentru că utilizatorii nu au mai putut să intre pe aplicație. După-amiaza de astăzi, 20 noiembrie, a surprins aceleași erori tehnice ca și din ziua de ieri, luni, 19 noiembrie.

Facebook a picat din nou!

Utilizatorii aplicației renumite de socializare au avut mari plângeri la adresa acesteia. Se pare că în ultima perioadă Facebook a avut episoade destul de deseîn care a picat. Chiar astăzi, 20 noiembrie, site-ul de socializare a picat la unii utiizatori, iar la alții a funcționat cu dificultate. Din nefericire, la puțin timp după această eroare tehnică, nu a mai mers nici messengerul. Internauții sunt extrem de dezamăgiți! Astăzi și instagramul a generat diverse probleme. Fotografiile se încarcă greu sau nu se mai încarcă deloc. „În Miami nu se poate posta nimic”, a spus un utilizator al rețelelor de socializare.

Săptămâna trecută aceleași probleme s-au arătat, moment în care i-a afectat nu doar pe români, ci și pe utilizatorii din Statele Unite ale Americii, America de Sud și Europa, potrivit Daily Mail. Modalitățile de comunicare devin din ce în ce mai străine pentru cei care care se folosesc de acestea. Mai multor persoane li s-au blocat conturile aplicației, iar din ce în ce mai multe erori se arată din partea mediului online în mai multe state din lumea întreagă. Clipurile video, fotografiile și textele trimise nu pot fi vizionate! Unde sunt sesizate cele mai mai probleme în privința conectării? O listă realizată de Down Detector arată că aplicațiile sunt folosite cu cea mai mare greutate sau chiar deloc în Ungaria, Polonia, Franța, Belgia, Olanda, Suedia și Danemarca. Probleme privind situația în cauză încă mai sunt raportate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *