Teleorman

Tâlhărie în târg la Smârdioasa! Reglare de conturi în mijlocul mulțimii! Fapta a fost anunțată live pe facebook!

Tâlhărie în târg la Smârdioasa!
Reglare de conturi în mijlocul mulțimii!
Fapta a fost anunțată live pe facebook!

Relatam într-un material anterior că țiganii din Teleorman nu mai au teamă de nimic!
Nici măcar de pușcărie sau de DIICOT-ul județean.
Poate structura centrală i-ar mai potoli, dacă i-ar „băga în seamă” cu vreo anchetă de amploare, că materiale sunt, la discreție. Voință să fie!
Așadar, în loc să își vadă liniștiți de averile făcute fără acoperire, țiganii din Alexandria ies în evidență prin circ și violență.
După ce în urmă cu câteva luni și-au reglat conturile cu sabia pe stradă, și au ajuns la pușcărie, alte personaje „mondene” au comis o tâlhărie chiar în buricul târgului duminical din comuna Smîrdioasa, județulTeleorman, de față cu toată mulțimea adunată la piață.
Protagoniști, de această dată, au fost Viorel Slatineanu, zis Decebal, și fratele lui, Anin Iosif, zis Cârciumaru!
Potrivit IPJ Teleorman, „fapta a avut loc în jurul orei 7.00, în incinta pieții, iar cei doi au amenințat și lovit o femeie, căreia i-au sustras suma de 1800 lei, bani cu care aceasta venise la cumpărături. Cazul a fost preluat de Parchetul Zimnicea, iar polițiștii fac cercetări sub supravegherea procurorului de caz.”
De fapt, femeia tâlhărită face parte dintr-o familie cu care cei doi se află în conflict de mai mult timp, iar Decebal și Cârciumaru i-au luat banii cu forța, pe motiv că are „datorie” la ei, după ce fiul lui Decebal a anunțat într-un live pe facebook, că urmează să aplice o „pedespsă” clanului rival!
Reglările de conturi au loc, atunci când se încing spiritele, în mijlocul oamenilor…astăzi se atacă între ei.
Însă… mâine ne pot ataca pe noi, în mijlocul străzii, din te miri ce: că nu le place cum te uiți la ei sau nu le faci loc în trafic..
Poliția încearcă să-i țină sub control și, în ultimii ani, le-a mai tăiat din elan, prin percheziții și măsuri aspre în astfel de cazuri, pentru a descuraja „țigăneala” în stradă, sub ochii oamenilor de bună credință, care nu au nici o tangență cu ei, dar trebuie să suporte spectacolul nesiguranței publice pe care o creează acești indivizi..
Unii spun că e treaba lor, dar „treaba lor” se desfășoară pe stradă, în târguri, chiar și în fața service-urilor auto, oriunde și când au chef să își regleze conturile, la orice oră din zi…
Și scapă, de multe ori, pe motiv că nu sunt martori, deși locul este plin de „asistență”, care, de frică, preferă să nu se bage….
Astfel de incidente nu ar trebui să mai existe, într-un oraș ca Alexandria, unde informația circulă rapid și faptele sunt anunțate public, înainte de a se întâmpla!
Dacă tot nu avem de nici unele în această zonă, măcar să avem liniște. Este tot ce ne-a mai rămas!
Evoluția aia care ar fi trebuit să vină, încă nu a ajuns la noi, dar, altfel, suntem celebri. Și săraci.

Sursă Total Impact

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *