Teleorman

A uitat țigara aprinsă și a adormit

Azi-noapte, un cetățean din localitatea Stejaru a adormit lâsând o țigară aprinsă, aceasta fiind cea mai probabilă cauză privind izbucnirea incendiului la locuința sa.

Din fericire, proprietarul s-a trezit la timp, a observat incendiul care cuprinse o parte din locuință, a ieșit repede afară și a încercat să stingă de unul singur focul.

Evenimentul a fost observat destul de târziu de către unul din vecini care, fără să stea pe gânduri, a sunat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând ajutorul pompierilor.

La fața locului au ajuns imediat două echipaje din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de stingere, care au localizat și lichidat focul în limitele găsite, după aproximativ două ore și jumătate.

Au ars ori au fost distruse de foc tâmplăria, mobilierul și mai multe materiale textile din două camere de locuit, acoperișul realizat din astereală din lemn și tablă, pe cca. 50 mp, precum și mai multe materiale de uz gospodăresc dintr-o anexă construită din paiantă, pe o suprafață de aprox. 4 mp.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 15000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 20000 de lei.

La acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

Sursă : ISU TELEORMAN

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *