Funny Video/Foto

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut, sâmbătă, o profeție cutremurătoare despre România. Ea a spus că „vine Burlacul lumii negre” și că ar exista o singură cale de salvare.

„În această noapte când abia am închis calculatorul, stând în pat cu ochii închiși ca să adorm, văd cum tot ce înseamnă obstacol dispare, și astfel, vedeam deasupra mea, în jurul meu peste tot, imagini vii cu Sodoma și Gomora, iar printre oamenii care se destrăbălau, printre desfrânații de ambele sexe, mișunau diavolii. O lumina albă și strălucitoare că un nor mă proteja încontinuu, pentru că aceste duhuri să nu se apropie de mine, ci doar să le văd, că să știu ce va urmă dacă lumea nu va respectă Cuvântul lui Hristos, dacă oamenii nu vor urmă legile firii lăsate de Dumnezeu”, a anunțat Maria Ghiorghiu.

„În mijlocul oamenilor desfrânați, înconjurată de o lumină albă orbitor de strălucitoare, stătea Maica lui Dumnezeu cu Pruncuțul pe brațul stâng. Măicuță Domnului plângea cu râuri de lacrimi, privea la Prunc și-L legăna, deoarece și pruncul Iisus Hristos plângea pentru răutățile și destrăbălarea oamenilor. Diavolii fraților, rânjeau, râdeau înspăimântător de urât, dansau, le dăduseră frâu liber celor care doreau să se desfrâneze în fel și chip”, a continuat clarvăzătoarea.

Apoi, Maria Ghiorghiu ar fi auzit un glas oftând.

„Vine Sfârșitul? Și i se răspunde, tot cu aceeași întrebare: «Sfârșitul? Nu! Nu vine Sfârșitul ! Vine Burlacul lumii negre”, a scris ea pe internet, explicând că prin „Burlacul lumii negre” se referă la diavol

„Vedeam un foc imens, un foc fără de margini în care oamenii ardeau încontinuu, (…) dar nu ardea trupul lor (sufletul cu trupul după moarte), ci sufereau veșnic”, a mai scris ea.

„Să-i arătăm dracului că nu ne este teamă și că-l vom birui cu rugăciune și cu post; că-l vom birui cu Sfântă Cruce a lui Hristos, că-l vom birui cu rugăciunile noastre către Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, care plânge cu râuri de lacrimi pentru noi Fiii Săi”, a îndemnat Maria Ghiorghiu.

Sursă : a1.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *