Funny Video/Foto

O studentă îi plăteşte prânzul unui om fără adăpost – 1 oră mai târziu el îi dă un bilet mototolit care o lasă cu ochii în lacrimi

Este greu, dacă nu chiar imposibil, să credem că un om îşi poate alege să ajungă pe străzi, fără a avea un acoperiş deasupra capului. Şi totuşi există foarte multe persoane care privesc cu dezgust oamenii fără adăpost.Nu este şi cazul lui Casey Fischer. Ea a avut o abordare complet diferită. Într-o zi, tânăra a trecut pe lângă un om fără adăpost care încerca să strângă bani de la trecători pentru a-şi îmbunătăţi traiul.

Puţin mai târziu, acel om a venit la Dunkin Donuts, acolo unde se afla şi Casey. Bărbatul abia reuşise să strângă 1 dolar.

Casey s-a oferit să-i cumpere omului o cafea şi o gogoaşă. Deşi omul a fost reticent la început, până la urmă a acceptat.

I-a povestit lui Casey despre modul în care oamenii îl privesc zi de zi pentru simplul motiv că nu are un adăpost. El a recunoscut că viciul drogurilor l-a adus în această stare şi că se ura din tot sufletul pentru asta.

În momentul în care Casey s-a ridicat să plece, Chris a rugat-o să aştepte câteva secunde în timp ce scria ceva pe o bucată de hârtie mototolită. I-a înmânat în grabă biletul, cerându-şi scuze pentru scrisul său urât. Apoi cei doi s-au despărţit.

Ce scrisese Chris era scurt, dar deosebit de emoţionant: „Astăzi am vrut să-mi pun capăt zilelor. Datorită faptului că ai apărut tu, acum am renunţat la acest gând. Îţi mulţumesc, persoană frumoasă.”

Amintiţi-vă de aceste lucruri data viitoare când vă întâlniţi cu o persoană ce stă cu privirea aţintită în pământ sau care poate nu se simte la fel de bine ca voi. Nu aveţi nicio idee despre ce se întâmplă în viaţa acelui om. Dar un lucru este sigur: toată lumea în această viaţă merită iubire şi compasiune.

Sursă Stiri de ultima ora

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *