Despre noi

Spread the love
0Shares

24-News Support Ticket System

Open Ticket
My Tickets
Check Ticket Status
Log In

Acest site foloseste informatii publice preluate din motorul de cautare Google.ro si din surse preluate de pe alte situri locale ,nationale si internationale . Prin respectarea conditilor Dreptului de Autor si Clubul Român de Presă citam sursa la fiecare articol publicat Daca totusi observati ca va sunt incalcate drepturile de autor ne puteti sesiza la orice ora prin multiplele optiuni de contact Messenger pe pagina de Facebook afisata in dreapta pe site sau prin email la abuse@24-news.ml

REPORT DMCA ABUSE
Abuse Department:
-If you wish to report a copyright infringement, we need you to send us a proper notification.
-All notices should comply with the notification requirements of Copyright laws in effect.
-We need providing Web URLs on the site that contain these materials.
-We remove or disable access to infringing materials as soon as possible.
Departament Abuz:
-Daca doriti sa raportati o incalcare a drepturilor de autor este nevoie sa ne trimiteti o notificare corespunzatoare.
-Toate cererile trebuie sa respecte normele de notificare din Legile dreptului de autor in vigoare.
-Avem nevoie de furnizarea de URL-uri Web de pe site-ul care contine aceste materiale.
-Vom elimina sau dezactiva accesul la materialele care incalca drepturile cat mai curand posibil.

Contact: admin@24-news.ml
Thanks. | Multumiri.

Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză.

În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”.

Sursa http://www.24-news.ml va fi citată, cu link către site, în primul paragraf (ex.: „Moţiunea de cenzură depusă marţi de PNL face referire la cazul preşedintelui PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, care este calificat drept “cel mai elocvent caz de corupţie guvernamentală postdecembristă, la cel mai înalt nivel, cel de prim-ministru“, informează http://www.24-news.ml„). La sfârşitul ultimului paragraf al ştirii şi în cadrul acestuia se va preciza “Integral pe 24-NEWS.ML.” (sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză), această formulă având link în http://www.24-news.ml.

De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “SURSA: 24-NEWS.ML”, cu link către site-ul http://www.24-news.ml.

Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreaţi de către CRP şi în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din România.

                             Constituția României

Art. 30 – Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

Art. 31 – Dreptul la informaţie

(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.
(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.
(5) Serviciile publice de radio şi de televiziune sunt autonome. Ele trebuie să garanteze grupurilor sociale şi politice importante exercitarea dreptului la antenă. Organizarea acestor servicii şi controlul parlamentar asupra activităţii lor se reglementează prin lege organică.

24-NEWS.ML, logo-ul 24-NEWS.ML şi http://www.24-news.ml sunt proprietatea BMACINFOGRUP.., niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al BMACINFOGRUP.