Uncategorized

PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

Spread the love
4Shares

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 240 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Direcţia de Investigaţii Criminale a Poliției Române organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

În perioada  5 – 11 ianuarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 157 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 114 minori.

De asemenea, au fost depistate 83 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 65 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 aveau mandate de arestare preventivă, 8 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și 3 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Exemple:

⁕ Un bărbat, de 40 de ani, din județul Prahova, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlharie, a fost depistat, la data de 7 ianuarie a.c., de polițiștii din cadrul D.G.P.M.B., pe raza municipiului București și a fost  încarcerat în Penitenciarul Rahova.

⁕ Un alt bărbat, de 31 de ani, din județul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de stupefiante, a fost depistat, la data de 8 ianuarie a.c., de polițiștii din Timiș. Acesta a fost  încarcerat în Penitenciarul Timișoara.

⁕ La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din Dâmbovița au depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgoviște, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Sursa: www.politiaromana.ro

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *