amuzant

Problema ASTA a impartit Romania in doua! Silviu Iliuta

Spread the love
2Shares

Sunt de-a dreptul socat. O problema de clasa pregatitoare a reusit sa divizeze poporul roman consumator de internet. Studiu de caz pentru ce se intampla acum in Roamania. Se da problema:

Si mi-am zis ca e o gluma proasta. Ca nimeni nu va comenta la prostia asta si ca toate lumea stie rezultatul. Gresit! E momentul in care imi dau seama ca traiesc intr-o mare bula si ca realitatea doare.

52 de oameni au apreciat parerea lui Andrei. 52 DE OAMENI! Nu numai ca Andrei si Matematica sunt paraleli, dar oamenii au aprecit si faptul ca el ii face idiotic pe toti ceilalti. Cum nu se poate mai bine! Apoi vine randul „idiotilor”:

De aici, cele doua tabere, „idiotii care cred ca e 0” si „idiotii care cred ca rezultatul e 4”, incept sa se certe si sa isi arunce jigniri despre mamele si rudele celorlalti, despre parul lor, despre „scoala care au facuto”. Te doare mintea!

86 de oameni au apreciat explicatia lui Mihai, dar si faptul ca el i-a numit „cretini”.

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Ati prins ideea. Concluzii:

 1. O problema simpla  a reusit sa creeze pe net doua tabere care se jignesc, se acuza, arunca cu rahat. incredibil! Va dati seama ce se intampla la problemele adevarate si cat de usor e sa divizezi romanii, aruncandu-le o simpla prostie pe net?
 2. Cu riscul de a parea extremist sau orice „-ist”, eu cred ca cei din tabara celor cu raspunsul 0 trebuie sa li se explice frumos care e treaba cu ordinea operatiilor. Daca insista in raspunsul lor, cred ca nu ar trebui sa voteze Nu cu pregatirea pe care o au acum.
  -Pentru ca nu ai cum sa votezi, daca Olguta iti promite ca iti creste salariul cu 0 lei, iar tu te bucuri si ii dai votul.
  -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca Dragena iti spune ca ti se inmultesc veniturile cu 1, iar tu ii dai votul pentru asta.
  -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii ca planeta pe care traiesti se numeste Pamant (am vazut un reportaj in care multi oameni NU STIAU!)
  -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii ca Romania este Republica si nu Monarhie.
  -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii sa iti numeri singur degetele de la maini.
  Pur si simplu ti-e mai bine daca voteaza altii pentru tine! Esti mult mai in siguranta.
  Cu riscul de a parea EXTREMIST, as vrea ca acesti oameni, care nu raspund la intrebari simple, sa fie obligati sa faca un curs la care sa invete lucruri banale. Cele mai banale despre lumea in care traiesc. Iar la final, dupa un examen, sa capete drept de vot. Cred ca toti ar trebui sa dam acest test.
 3. Oricat de prost pregatit e un om, nu trebuie sa il jignesti! Nu esti DELOC mai presus decat el daca il faci „idiot”! Incearca sa ii explicit frumos, chiar daca el este agresiv. Este foarte important sa avem intelegere. Si eu imi pierd rabdarea uneori,  dar nu am nicio scuza.
 4. Daca ati citit acest articol si inca va intrebati care e raspunsul corect, va rog frumos, in genunchi, sa nu mergeti la vot! Din spirit civic. Nu este nicio problema ca nu stiti, ar fi de apreciat daca aveti deschidere sa invatati, dar chiar este o problema daca votati. Multumesc!

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *