Uncategorized

Opt trenuri de călători, oprite în staţii după ce mai mulţi copaci rupţi de vânt au căzut pe calea ferată Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/opt-trenuri-de-calatori-oprite-in-statii-dupa-ce-mai-multi-copaci-rupti-de-vant-au-cazut-pe-calea-ferata

Spread the love
0Shares

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe calea ferată, duminică seară, fiind afectate opt trenuri de călători care sunt oprite în staţii de pe raza regionalelor Braşov şi Iaşi, în timp ce se intervine pentru îndepărtarea arborilor rupţi de rafalele puternice de vânt, potrivit CFR.

Opt trenuri de călători, oprite în staţii după ce mai mulţi copaci rupţi de vânt au căzut pe calea ferată

Publicat: (acum 13 min) // Actualizat: (acum 13 min) // Sursa: romaniatv.net
Autor: 

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe calea ferată, duminică seară, fiind afectate opt trenuri de călători care sunt oprite în staţii de pe raza regionalelor Braşov şi Iaşi, în timp ce se intervine pentru îndepărtarea arborilor rupţi de rafalele puternice de vânt, potrivit CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că la această oră echipele de intervenţie acţionează pe intervalele de staţii Nădejdea – Livezi Ciuc şi Cozna – Grădiniţa pentru îndepărtarea unor copacilor căzuţi pe calea ferată. Copacii au fost rupţi de rafalele puternice de vânt, care au atins în aceste zone viteze de aproape 100 de kilometri la oră.

În prezent, şapte trenuri de călători – IR 1540, R 5208, R 2606, IR 1831, R 4206, IR 1834 şi R 5711 – sunt oprite în gările Siculeni, Grădiniţa şi Cozna, iar IR 1831 staţionează între Cozna şi Grădiniţa.

Conform sursei citate, personalul feroviar intervine pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor de pe calea feată şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la liniile de contact, astfel încât trenurile să fie reînscrise în circulaţie în condiţii de siguranţă.

Citeşte şi: Ninsoare şi viscol în mai multe zone din România. Drumuri închise, circulaţie îngreunată, mii de gospodării fără curent electric

12 localităţi din şase judeţe sunt afectate din cauza ninsorilor şi a viscolului, a anunţat, duminică seară, Ministerul Afacerilor Interne (MAI), precizând că în aceste zone este vorba fie despre probleme la alimentarea cu energie electrică, fie despre drumuri blocate, neexistând persoane în pericol.

Potrivit MAI, în judeţele de munte care se află sub atenţionare meteorologică, la înălţimi de peste 1.700 de metri, viscolul a fost puternic şi a dus la căderea de arbori pe anumite drumuri naţionale şi judeţene, ceea ce a afectat traficul rutier, însă nu sunt persoane în pericol şi nici nu au fost astfel de cazuri pe parcursul zilei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/opt-trenuri-de-calatori-oprite-in-statii-dupa-ce-mai-multi-copaci-rupti-de-vant-au-cazut-pe-calea-ferata_384205.html#ixzz4wvVzAsaI

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *