Uncategorized

Cersesc la colt de strada si castiga pe luna cat un medic! Ce a raspuns acest barbat cand a fost intrebat daca a incercat sa munceasca vreodata

Spread the love
0Shares

Castiga pe luna cam 2 salarii medii in Romania. Ii depasesc ca nivel al salariilor chiar si pe cei care muncesc in marile corporatii. Este vorba de cersetorii care ne starnesc mila in fiecare zi si ne fac sa le intindem cativa lei. Toti au o poveste sa ne spuna si o strategie foarte bine pusa la punct.

2, 3 lei pana la 10 lei. Atat ii intind oamenii carora Petre, barbatul de 39 de ani le strarneste mila.

In 3 ore, cat l-am supravegheat a strans nu mai putin de 100 de lei. Am incercat sa vorbim cu el ca simpli trecatori. Varianta lui este total diferita de realitate.

– “Cat faci pe zi? Pana intr-un milion. (n.r. 100 de lei).
– De ce cersesti? De ce?
– Pai, o zi vin, 2,3 stau acasa”

Cand a vazut insacamera de filmat, suma s-a micsorat la jumatate.

“Fac 50 de lei pe zi”, spune Petre Lelita.

Daca cele spuse de barbat ar fi adevarate, intr-o luna ar strange nu mai putin de 3500 de lei. Aceasta suma reprezinta insa, doar jumatate din castigul lunar al individului.

“- Sa munciti ati incercat vreodata? Pai, mi-a dat cineva de munca?
– Cati ani aveti?
– Primiti bani pentru handicap?
– Da, da. Pensie de handicap. Da.  Cat este? 270 de lei.
– Pai, ce sa fac cu 270 de lei?”

Vine in fiecare zi de la 30 de kilometri distanta cu maxi-taxi. 10 lei plateste pe zi transportul dus-intors. Isi permite si asta nu este tot.

“Sa intretin sotia, pe tatal meu, sa mai dau si eu copiilor. 3 copii. Sotia nu lucreaza. Are grija de mine”, spune barbatul.

De la ora 8 pana la ora 14. Numai 6 ore pe zi are program. Si asa i se pare istovitor: “Stiti ce de nu as mai vrea sa mai cersesc? Numai statul in fund si mijlocul. Va doare mijlocul de atata stat in sezut. 58 Este un serviciu, recunosc ca este un serviciu. Plus de asta, m-am si obisnuit”.

Citeste si: A vrut sa se arunce de pe un pod, insa a fost VIOLATA cu bestialitate! Drama unei femei, de 25 de ani, in depresie dupa divort si cu un copil mic in grija

Citeste si: Cel putin 15 persoane intoxicate chimic in cladirea ”Europa”, sediul Consiliului European la Bruxelles, evacuat temporar

Zambitor si satisfacut de banii pe care i-a facut si astazi Petre ia drumul casei. Nu uita insa sa tina un leu mereu in mana. Pana in Frumusani, acolo unde locuieste sigur mai starneste mila catorva oameni.

Sursa : StirileKanalD

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *