Uncategorized

TRAGEDIE! Intervenție cu elicopter SMURD. O mașină cu cinci persoane a plonjat în Dunăre!

Spread the love
0Shares

 

 

 

 

 

Un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, semnala că pe raza localităţii Coronini, un autoturism apărăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, IPJ CS şi SPFMoldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dinpersoanele care se aflau în maşină şi a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai găsesc patru persoane: trei adulţi şi un copil.

‘Un apel la 112, primit la ora 11,44, semnala că pe raza localităţii Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal se pare că în autoturism se mai găsesc patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil’, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Procedura de recuperare a victimelor este în desfășurare.

Locul unde s-a petrecut accidentul:

Sursa foto: Radio Resita

 

 

Sursa : https://www.realitatea.net

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *