DIVERTIS

Tembelul zilei: un deputat PSD.

Spread the love
0Shares

I-as zice „prostul zilei”, dar mi-e extrem de rusine, asa incat o sa ii spun „idiotul zilei” sau „trmbelul zilei”.
Un deputat PSD, pe numele sau Adrian Solomon, a spus: „toti cei care au conturi de de facebook sunt tembeli!”
Domnia sa nu a zis nimic de cei cu Instagram.
Fanii sai, cu conturi de facebook, i-au distribuit postarea, dovedind ca  orice lider mare are adepti de soi. Din pacate, tembeli.

Seful sau, Liviu Dragnea, cu cont pe facebook, inca nu a postat nimic. Fiind facut „tembel” , este de asteptat sa il dea afara din partid pe deputatul Solomon.
Codrin Stefanescu, si el cu cont de facebook unde poateaza citate a la Poptamas si poze cu pisici, a anuntat deja ca va avea el o discutie cu Solomon. Dar nu azi, ci in ziua in care clanurile interlope au liber si pot trage o fuga la Bucuresti.
Ceilalti tembeli din PSD nu au avut inca nicio reactie, in afara de Olguta care a zis: „Ou shit, je suis tembela? I spik cuatro diferendos languadges, nimeni nu ma face tembela, pricepusi?”

Tembel Iliuta Silviu
Am si facebook, vezi mai jos:

Acum poti FACE COMANDA PENTRU” „CRONICILE UNUI BARBAT”pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT.
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S: Se livrează și internațional.


 

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.


Fragment:
„La patruzeci și puțin de ani, ești fix la jumătate. Nedefinit. Prea tânăr pentru a plânge sau râde la amintiri. Și prea bătrân ca să nu ai mii de amintiri la care să îți vină să plângi sau să râzi.
La patruzeci de ani, ești jumătate armăsar, jumătate mârțoagă. Nu aș vrea să spun care jumătate îmbătrânește mai repede, asta diferă de la om la om. Deși în mintea ta te crezi încă un armăsar, copiii încep să te vadă că pe o mârțoagă. E dubios. Cea mai tristă zi de până acum a vieții mele, în ceea ce privește vârsta, a fost acum câteva veri, când urcăm într-un lift cu o fată superbă.
Cam douăzeci și ceva de ani, mirosind extraordinar, împrăștiind miros de primăvară, ca în reclamele proaste la detergent. Bucle blonde, manechin pe orice podium al lumii, dar nu din ăla costeliv și ofilit. Picioare până la Cer, terminate cu doi norișori perfecți, care se întrezăresc prin fusta scurtă și mulată, și ochi de căprioară flămândă. Asta în cazul în care ar exista căprioare cu ochi verzi. Genul cu care ai vrea să stai două ore în lift, apoi să schimbați numere de telefon. După care să mai stați doi ani, în alt lift. În plus, îți zâmbește toată.
– Sărut-mâna, domnule Iliuță!
Și te lovește. Prima lovitură de ciocan vine în moalele capului. Doare.
– Bună.
– Eu sunt fata lui Relu, nu mă recunoașteți? Caut un apartament în zonă. Eram mică atunci când ne-am mutat din cartier. Stăteați la mansardă, în casa de peste drum, iar eu la blocul de lângă.
A doua lovitură este direct în moalele celuilalt cap. Tare, drept la țintă. Brusc, îți dai seama că, oricât de armăsar te-ai crede, ai patruzeci de ani de istorie în spate. Pruncii pe care îi vedeai acum aproape douăzeci de ani au intrat la facultate și îți zic „Sărut-mâna, nenea“?
La mijlocul vieţii, eşti pierdut în spaţiu. Tu tot mai speri că
într-o zi o să te trezeşti şi cineva îţi va spune că ai zece ani. Şi că treaba asta cu îmbătrânirea a fost o glumă proastă, iar mama te strigă chiar acum: „Grăbeşte-te că întârzii la ora de mate’!“

– Mergeaţi în părculeţ cu mine şi cu tata, până să ne mutăm.
– În părculeţul din spate?
– Da! Îmi cam plăcea să mănânc nisip.
– Ți-a prins bine la creștere…
– V-aţi amintit? Mai ştiţi? Ce mai face tanti Amy?
Asta a fost a treia lovitură. Căprioara a lovit drept în suflet, cu cel mai ascuţit cuţit care s-a inventat vreodată: cuvântul.
– E bine. Hai pe la noi, o să se bucure să te vadă!
– Vin! Cum să nu! Ce îmi plăcea când mă dădeaţi în leagăn!
Realizezi că ai devenit un pervers atunci când începi să ai fantezii cu fete pe care le știi de când erau embrioni. Subconștientul tău îți spune că mai ai maximum zece– cincisprezece ani de erecție în viața asta și te îndeamnă să acționezi până nu e prea târziu. Ultima șansă, fraiere!
La patruzeci de ani, îți dai seama că momentul în care erai în scutec este la egală distanță în timp cu momentul în care vei fi în scutec. Și mintea ta face, fără să vrei, primul pas spre Ce bine era pe vremea mea!
– Hai, intră! Cred că mai avem cacao cu lapte.
Pi*da mă-sii de viață!”

„Cronicile unui bărbat – Silviu Iliuță”
Două cărți ce te trec prin toate stările.
f6502c9466d01507212950-WhatsApp-Image-2017-10-05-at-17.15.20.jpeg
Alege pachetul de doua carti si bucura-te de:
– transport gratuit prin curier rapid;
– autograful autorului;

– cadou semn de carte handmade.

Descoperă și tu două cărți apreciate și comandate de editurile internaționale

Descoperă și tu prima mea carte – „Cronicile unui bărbat – Silviu Iliuta”
Carte apreciata si comandata de editurile internationale.
Transport gratuit daca alegi pachetul de doua carti + autograful meu.

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *