Uncategorized

Sute de politisti, jandarmi si ofiteri sub acoperire au impanzit Capitala pentru Adunarea Parlamentara NATO

Spread the love
0Shares

Sute de politisti, jandarmi si ofiteri sub acoperire au impanzit Capitala. Pe strazile din centru se deruleaza secvente ca-n filme.. Elicopterele survoleaza cerul, iar agentii secreti monitorizeaza din umbra orice miscare suspecta. Timp de trei zile, cat tine Adunarea Parlamentara NATO, Bucurestiul este o adevarata fortareata.

Cele mai multe dispozitive de politisti si jandarmi sunt concetrate de la Aeroportul din Otopeni pana la Palatul Parlamentului. Ruta pe care vin coloanele oficiale din cele 50 de tari care participa la Adunarea Parlamentara NATO este monitorizata 24 de ore din 24. Cateva elicoptere ale fortelor de ordine survoleaza in permanenta zona.

STEFAN STROE, EXPERT IN TEHNICI DE SUPRAVIETUIRE: “Toata zona va fi survolata, pana cand delegatiile vor ajunge la Palatul Parlamentului, avand in vedere ca se pot crea ambuteiaje. Ambuteiajele sunt cele mai periculoase”. 

La fiecare intersectie sau pasarela de pe traseu sunt forte de ordine.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii de expertii care asigura securitatea. Planurile au fost concepute cu luni bune inainte de eveniment, iar toate aceste pregatiri au un singur scop – eliminarea oricarei amenintari teroriste.

STEFAN STROE, EXPERT IN TEHNICI DE SUPRAVIETUIRE: “Ei fac filtre speciale. Sunt in alerta maxima. De aici, sunt cam 10 dispozitive pana la Palatul Parlamentului. Importanta cea mai mare o are o subunitate de misiuni speciale pe care nu o sa ii vedem nici eu si nici tu”.

Sursa

Stirile Kanal D

Like

Comments

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *